Take Away Menu Voor De Weekends
Take Away Voor Vrijdag Tot En Met Zondag
Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen, Enkel telefonisch
Betaling bij afhaling cash of met de kaart
Veranderende suggesties, check de website voor meer info
Afhalen kan van 11u tot 12.30u en van 16.30u tot 19u, behalve op zondagavond.
De gerechten worden koud meegegeven, enkel nog op te warmen. De instructies zitten bij de bestelling
Wij hebben een selectie wijnen en bubbels die te koop zijn bij de take away
Bestellen op het nummer 0477/16.48.02
VOORGERECHTEN
Tomatensoep met balletjes 1L € 5.50
Gerookte cobourg ham met cavaillon,
gran padano kaas, en balsamico dressing € 10
Schotse gerookte zalm met typische garnituur € 15
Garnaalkroketjes met garnituur € 14
"vitello Tonnato", kort gebakken kalfsvlees,
dressing van tonijn en ansjovis, appelkappertjes
en opgelegde ajuin € 15
Scampi's diabolique 5 st € 13
HOOFDGERECHTEN
Ribbetjes met slaatje , gebakken krieltjes
en mosterdsausje € 19
Vol-au-vent van hoevekip met slaatje
en gebakken krieltjes € 17
Paling in de roomsaus met slaatje
en gebakken krieltjes € 26.50
Paling “van de chef”
(roomsaus met champignons, garnaal en tomaat)
slaatje en gebakken krieltjes € 27.50
Paling "in t'groen", slaatje en gebakken krieltjes € 27.50
Pannetje van de visser met gebakken krieltjes € 21
Kabeljauwfilet met prei en groene mini asperge,
sausje van Tierenteyn mosterd
en gebakken krieltjes € 24
Zalmfilet met basilicumsaus, zongedroogde
tomaatjes, ratatouille en
gebakken krieltjes € 24
Scampi's Diabolique 10 st, slaatje en
gebakken krieltjes € 22.50
Ardeens varkenshaasje, champignonsaus,
warme seizoensgroentjes en gebakken krieltjes € 21
Eendenborst "a l'orange", sinaasappelsaus
warme seizoensgroentjes en kroketjes € 24.50
DESSERTS
trio van dessertjes € 7
chocolademousse € 6